Reparation af iPhone 7 i Silkeborg

Mr. iPhone
Reparation Priser
Frontskærm Før pris: 1999,- 1499,-
Panserglas Før pris: 249,- 200,-
Andre Reparationer Kontakt Mr iPhone

Oplyste priser er inklusiv reservedele og moms.
På andre reparationer kan der forekomme leverings tid på reservedele.

Er din iPhone 7 gået i stykker? Vi tilbyder at reparerer din iPhone 7 om den har fået knust glasset, bagcoveret skal skiftes eller lignende. Vi har flere års erfaring med iPhone reparation, hvorfor vi hurtigt kan skifte dit glas eller reparere andre ting på din iPhone 7.

Bemærk: Bor du ikke i nærheden af en af vores værksted, så kan du også indsende din iPhone 7 til reparation. Kontakt os på info@mriphone.dk for at høre mere.

Reparationstiden afhænger selvfølgelig af omfanget på skaden din iPhone 7 har fået. Hvis du skal have repareret flere skader på din telefon gør vi opmærksom på, at vi gerne giver en god samlet pris.
 

Fakta om iPhone 7

iPhone 7 er syvende generation af Apples populære smartphone og blev præsenteret den 7. september 2016 i San Francisco, USA. Blandt nyhederne er: iOS10, bedre kamera og fjernelse af jackstikket. iPhone 7 er blevet vand og støvafvisende og kan nu også fås i farverne mat sort og Jet black
iPhone 7 har nemlig meget mere kraft end sine ældre søskende, og nu hvor den også er blevet vandafvisende, kan regnen bare komme an. Selvom mobiltelefonen er spækket med nyskabende teknologi fra den absolutte topklasse, så byder iPhone 7 naturligvis også på de features, du kender og elsker. De er bare blevet hurtigere og endnu bedre

7’erens skærm er samme størrelse som iPhone 6 og har en størrelse på 4,7 tommer. Storebroderen til iPhone 7 har fået tilnavnet Plus og har en skærm på 5,5 tommer.